Supplemen Untuk Anak Cerdik & Cerita Supaya TOP 3 Dalam Kelas!

Ibu bapa mana yang tak usaha nak pastikan masa depan anaknya cerah!Masa depan anak-anak ada di dalam tangan ibu bapa mereka. Dari masuk tadika, mak bapak dah kiasu nak pastikan anaknya tidak jauh ketinggalan dalam pelajaran (Padahal baru belajar ABC). Dan kalau boleh, ibu bapa nak pastikan anak berada dalam golongan yang 'cerdik' dalam kelasnya. Lagi bagus kalau yang paling pandai! 

Macam Mama saya lah tu. 

Dulu-dulu, benda paling I takut kalau keputusan peperiksaan keluar ialah Mama dah standby nak tanya dapat berapa. 

"Sara dapat berapa? Macam mana result?'

"Ok, dapat 89" <-- masa darjah 1 ni! 

"Kenapa 89 je? Kawan-kawan dapat berapa?"

Bila Mama tanya pasal kawan-kawan dapat berapa tu, memang dah takut. Sebab kalau I cakap ada orang dapat lagi tinggi, memang kena lah membebel. Jadi, Mama saya adalah contoh terbaik untuk melambangkan 'Mak Kiasu'. 

Shaklee ada rumuskan set khas untuk kanak-kanak, supaya kesihatan fizikal dan mental mereka membesar dengan pesat dan baik. Set Anak Cerik & Ceria ni mengandungi tiga produk aje, Vita-Lea For Kids, Omega Guard dan Chewable Vita-C Plus. Tiga produk ni dah cukup untuk membantu mereka membesar ceria, bijak dan cergas! 


Kanak-kanak ni membesar memang perlukan zat dan khasiat yang banyak. Tengok dari cara makanan kanak-kanak yang banyak benda manis, fast food, tak makan sayur ni memang membuktikan yang kanak-kanak ni tak cukup zat yang diperlukan. Sebab tu kanak-kanak perlukan Vitamin C dan Vita-Lea (multivitamins).

Bagi mak-mak yang nak anak bijak, kreatif, lincah, kena bagi anak Omega Guard supaya otak mereka berkembang dengan baik. Ini dah terbukti tau, ada banyak testimoni

Ada anak kawan saya memang dibesarkan dengan Shaklee, dari dalam perut lagi emaknya dah ambil supplemen Shaklee untuk pastikan beliau menyediakan yang terbaik untuk anak dalam perut tu. Anak dia ni, memang kita boleh nampak celoteh dia, soalan-soalan yang dia tanya, memang berbeza dari kanak-kanak umur nya. 

Tak rugi kalau ikhtiar sesuatu untuk anak kan? 

Anda ada concern kesihatan yang anda perlukan nasihat? Contact saya untuk FREE consultation ya!

SARA 
Shaklee Independent Distributor
Whatsapp No : +6011 3788 4868
Emel : revampwithsara@gmail.com
IG/FB : @revampwithsara/ Revamp with Sara

No comments:

Post a Comment