"Maaf Puan, Saya Terpaksa Potong Kaki Ayah Puan." - Kata Doktor A

Bayangkan bila doktor cakap terpaksa potong kaki ayah, sebab kencing manis nya dah mula makan kaki. 


Anak mana yang tak menangis mengenangkan nasib ayah yang bakal kudung - tak boleh nak berjalan dengan sendiri lagi. Dan lagi teruk, kencing manis selalu melarat - silap-silap kaki lagi sebelah juga kena dipotong.

Sebagai seorang anak, sememangnya kita akan sedaya upaya cari jalan untuk selamatkan dari perkara ni terjadi - walaupun peluang dah terlampau tipis. Doktor kata lagi sebulan dah nak kena operate. Sebulan apa lah yang boleh dibuat - minta ayah jaga makan minum, tak minum manis, kurangkan nasi - tak banyak beza pun. Ayah bukan tak jaga makan sebelum ni, memang Ayah sendiri kawal. 

Jangan putus asa, cari sampai jumpa!

Cuba Vivix Shaklee.

Kenapa Vivix? 

Vivix dah berjaya membantu banyak orang dalam macam-macam isu; termasuk kencing manis. Bayangkan dah beratus ribu, mungkin berjuta orang dalam dunia ni dah berjaya sihat dan pulih dengan Vivix - even pesakit kanser yang dah diberi jangkaan boleh hidup beberapa bulan je lagi pun boleh sihat macam tak pernah sakit. 

Vivix adalah produk premium Shaklee yang PENUH dengan khasiat daripada tumbuhan terutamanya purple carrot, muscadine grapes, European elderberries dan Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed). Gabungan empat tumbuhan ni membuatkan kandungan resveratrol dalam Vivix ni sangat tinggi. 

Kencing manis ni insulin dah rosak. 
Yes, insulin badan langsung tak berfungsi atau fungsi dia dah operasi macam orang normal. Bila insulin tak bekerja sebagai pembuka pintu untuk glukosa masuk ke dalam sel (untuk jadikan tenaga) - tu yang glukosa dalam darah tak dapat pi mana-mana, jadilah diabetes.

Vivix ni akan bekerja membina, membaiki dan menguatkan sel dari level DNA lagi - tu yang dia dapat kurangkan rintangan insulin jadi insulin dapat bekerja dengan normal. Bila insulin berfungsi seperti biasa, glukosa pun dapat di-supply kepada sel badan dan badan pun akan bertenaga dan kuat!

Ramai dah cuba Vivix, apa salahnya you cuba?
Jika anda ada any concern tentang tahap kesihatan anda dan anda nak usaha menjadi lebih sihat, boleh lah contact saya untuk FREE consultation.

Sara Amelia
Shaklee Independent Distributor
Whatsapp No : +6011 3788 4868
Emel : revampwithsara@gmail.com
IG/FB : @revampwithsara/ Revamp with Sara

No comments:

Post a Comment